Meer over Jeffrey

Ik ben via een lange carriere in de media en de opgedane levenslessen in het coachvak terechtgekomen. Vanuit mijn eigen ervaring is het werken aan veerkracht, inzicht en route een passie geworden. Het geeft me veel voldoening om mensen in beweging te brengen.

Mijn eigen ervaring in een burn-out situatie in 2010 heeft daar zeker aan bijgedragen.  Die ervaring is nu veel waard om te kunnen helpen.

perfect storm voor een lange en heftige burn-out

Burn-out trof mij daar waar je het ’t minst zou verwachten. Ik werkte vol passie bij de AVRO als presentator (onder meer Het Steenen Tijdperk, Top2000, Back To The Old School) en daarnaast zei ik overal ‘ja’ op en deed er van alles bij: als technicus, webradio-ontwikkelaar, podcastspecialist, vormgever, station-voice en technisch adviseur.

Jeffrey tijdens de Top 2000

|  Jeffrey tijdens de Top 2000  |

Een wereldbaan! Altijd in beweging: dag en nacht letterlijk.
De onzekerheden over de toekomst, diverse reorganisaties en onduidelijk beleid hoorden uiteraard bij het vak. Ik raasde door en vergat mijn doelen, mezelf en de mensen om me heen. 

Met de kennis en ervaring van nu gezien: de perfect storm voor een lange en heftige burn-out.

De levenslessen die ik hieruit heb opgedaan zijn de katalisator geweest om mensen in vergelijkbare situaties te gaan ondersteunen. Ik ontdekte dat ik mijn presentatietalent en invoelend vermogen goed kon gebruiken om mensen nieuwe inzichten te geven. Onder meer als stoppen-met-roken trainer bij Ik Stop Ermee. Het zal niet je verbazen dat er een grote correlatie bestaat tussen roken en stress. Ik wilde veel meer weten over dit onderwerp en besloot te gaan studeren bij Sonnevelt Opleidingen om oorzaken, gevolgen en oplossingen van stress en burn-out te begrijpen en toe te passen. Inmiddels ben ik gediplomeerd coach. 

Loop jij in je leven tegen stressvolle situaties aan? Of voel je ‘de bui hangen’, lukt het niet om er zelf ‘uit te komen’, neem gerust contact op om (via een intake-gesprek) te onderzoeken hoe we samen jouw kwaliteit van leven paar een hoger plan kunnen halen.