Praktische info


Brede samenwerking zorgprofessionals
Jeffrey werkt samen met de specialisten van 12Support, aangestuurd door bedrijfsarts Wendel Slingerland. Lees hier meer over onze aanpak en visie: mensen in beweging krijgen. Grotendeels werkt Jeffrey als coach voor 12Support in de corporate-hoek, dus voor bedrijven. Particulieren zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor een kennismakingsgesprek of coachingsessie(s) of vragen over onze werkwijze kunt u zowel contact opnemen met 12support als ook direct met Jeffrey.


Opleiding
Jeffrey Willems is gedipolmeerd stress- en burn-out coach en heeft zijn studie gevolgd bij Sonnevelt opleidingen. Bijzondere vermelding bij het praktijk-examen betrof de manier waar op Jeffrey gebruik maakt van zijn intuïtieve (hoog)gevoeligheid en invoelendheid, waardoor de coachee zich snel op zijn of haar gemak voelt. Het theorie-examen heeft Jeffrey afgesloten met een 7,6. De literatuuropdracht (scriptie over de relatie tussen stress en roken) werd door de examencommissie beoordeeld met een 9.1.


Branche-organisatie
De coachpraktijk van Jeffrey Willems is aangesloten bij de Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Dit betekent dat u kunt rekenen op een professionele en kwalitatieve aanpak van aangesloten leden. Wij onderschrijven de ethische code van de branch vanzelfsprekend. Ook eventuele klachten worden door een onafhankelijke commissie beoordeeld. Nobco geeft sturing en advies aan haar leden en kent een keurmerk voor coachen.


Waar vinden de gesprekken plaats?

De locatie(s) voor coachinggesprekken bevinden zich door het hele land veelal in de gespreksruimten van Het Coachhuis. Dat zijn neutrale, prettige spreekkamers met veel privacy en makkelijk bereikbaar. Om de coachinggesprekken voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen, houdt Jeffrey -waar mogelijk- rekening met reistijd, de keuze van de lokatie wat betreft sfeer, aangename energie en bereikbaarheid.


Algemene voorwaarden

Op de diensten van JWRTV / Jeffrey Willems Trainingen & Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedepondeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32165489.
U kunt het document (PDF) hier downloaden.